Stanley – Termos Classic 0,47 l

Pienikokoinen, kahvaton 0,47 litran Stanleyn Classic termospullo sujahtaa näppärästi repun taskuun ja pitää juomasi kuumana 15 tunnin ajan.

 

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

MERKKI

Stanley

TUOTEKUVAUS

Pienikokoinen, kahvaton 0,47 litran Stanleyn Classic termospullo sujahtaa näppärästi repun taskuun ja pitää juomasi kuumana 15 tunnin ajan. Kesähelteellä voit pakata pulloon kylmää juomaa. Sopivan kokoinen pikkupullo yhden hengen termospulloksi ympärivuotiseen käyttöön.

Stanleyn Classic-sarja on uudistunut. Yli vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuita: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Uudistettu rakenne varmistaa että Stanleyn termostuotteet ovat osa arkea ja vapaa-aikaa vielä seuraavatkin sata vuotta.

Uusi Classic-sarja on nyt entistäkin kestävämpi. Astianpesukoneen kestävien termospullojen ulkomuodosta ei ole tingitty, vaan suurimmat muutokset on tehty pullojen sisärakenteeseen. Uudistuneen tyhjiöeristysrakenteen ansiosta termospullo kestää paremmin pudottelua ja osumia. Pullo säilyttää muotonsa, pysyy tiiviinä ja sisältö höyryävän kuumana. Tyylikäs musta sopii hyvin niin luontoon kuin kaupunkiinkin. Mainio lahjaidea!

  • Juoma kuumana 15 h
  • Juoma kylmänä 15 h
  • Voidaan pestä astianpesukoneessa

VÄRIT

Musta, Vihreä, Sininen

KOKO

Tilavuus: 0,47 l

Paino tyhjänä: 460 g

Mitat: 82 x 92 x 261 mm